En blogg där det kommer skrivas om den lokala fotbollen i göingeskogarna.Det kommer finnas intervjuer, matchrapporter och mycket annat.FÖLJ MED!

Veckans Göinge

Publicerad 2016-04-26 09:48:00 i Allmänt,

Veckans Göinge går till Sibbhults IF!

Efter att vänt matchen mot Nävlinge från 0-2 till 3-2 i slutminuterna.
Det visar vilken kapacitet Olofssons mannar besitter, det var ren vilja och hjärta som vände denna matchen.

Sibbhult ligger alltså under med 0-2 med drygt tjugo minuter kvar då vändningen börjar, 1-2 av David Muwonge sedan ett par nervösa minuter innan Ola Kronholm nickar in kvitteringen i den 88.e minuten och sedan avgör Albin Karlsson på övertid.

Det blir mycket intressant och se ifall Sibbhult kan haka på VMA och de andra lagen i toppen. Vilket jag definitivt tror att det gör.

Veckans snackis är absolut inramningen på Bruksvallen i matchen mellan Östanå - Hörja (1-3).
Då en del supportrar för Östanå bränner av bengaler under premiären, detta är alltså Div7-premiär!
Tyvärr blev det förlust i matchen, målet gjordes av Jesper Rubin som numera kommer få kampera med lillebrorsan Jonte som nyligen kritat på för Östanå.

Missa inte kvällens match då Broby tar emot toppfavoriten FjälkingeBroby IP 19.00 är det avspark.